Home » Steun ons! » Sponsorpagina

Sponsorpagina

Als stichting kunnen we onze doelen alleen bereiken dankzij de giften van individuen en diaconieën. Daarnaast zijn er inkomsten door de verkoop van allerlei Keniaanse artikelen en producten zoals Zavor koffie en Aloë Vera (FLP).

Inmiddels zijn er ook bedrijven die het werk van Serving St. Paul's steunen. Enkele van deze sponsors en andere relaties vind je op de links pagina. De support van deze bedrijven is van grote waarde voor Serving St. Paul's.

Stichting Serving St. Paul's werkt samen met de christelijke St. Paul's University in Kenia. Serving St. Paul's is op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om in iemand te investeren die is afgestudeerd aan St. Paul's University (Business, ICT) en die een eigen bedrijfje wil starten, zoals bijvoorbeeld Esther. Ook kun je iemand die momenteel nog studeert, steunen met een bijdrage aan zijn of haar studiebeurs, bijvoorbeeld Mary. Er zijn plannen om meer talentvolle jonge mensen te helpen een bedrijf(je) te starten. Help ook mee! Kies een persoonlijk project en plaats informatie daarover op de bedrijfswebsite.   

Word sponsor

We vragen van een sponsor één (kleine) gift per jaar en wij plaatsen dan een link naar het bedrijf op onze links pagina. Een sponsor kan in plaats van het schenken van een gift ook bepaalde kosten van Serving St. Paul's voor zijn rekening nemen. Bijvoorbeeld:

  • de kosten van een folder of ander reclamemateriaal
  • de kosten van een advertentie
  • de huur van een kraampje op een markt

Serving St. Paul's is een ANBI stichting, dus een bijdrage is fiscaal aftrekbaar. Graag komen we met u/jou in contact. Schroom niet om contact te zoeken als er vragen, ideeën of tips zijn.